Salata de fusilli cu carne de vitel si rucola

de mihaelar63 in Salate, 17 Feb 2020 | 3532 vizualizari

 

 Pentru ca avem paste si trebue echilibrati carbohidratii punem multe legume si de ce nu si putina proteina !!!
 

 

INGREDIENTE

  • 500 carne vitel
  • 400 gr fusilli cu ou
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri unt
  • 2 catei usturoi
  • 100 gr rosii uscate conservate in ulei de masline
  • 100 gr capere in otet
  • 150 gr sir-cascaval afumat ucrainian
  • 150 gr rosii chery
  • 2 maini de rucola verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fusilli cu carne de vitel si rucola:

  1. Carnea de vitel taiata cuburi se prajeste in uleiul amestecat cu unt .Sarati .
  2. Pastele s efierb in multa apa sarata  respectand timpul indicat pe ambalaj .
  3. Taiati mai marunt rosiile deshidratate ,casul si caperele .
  4. Rosiile cherry se taie jumatati .
  5. Amestecati toate ingredientele la cald .
  6. La sfarsit se pune si rucola spalata si scursa de excesul de apa .
  7. Nu este nevoie de piper , rucola va da gustul acru .
  8. Rosiile uscate vor da o tenta dulce .
  9. Acreala va fi asigurata de caperele in otet .

                     Pofta mare la paste bune !!!!

TIPS-URI

1

Nu este nevoie de piper, rucola va da gustul acru .

2

Rosiile uscate vor da o tenta dulce .

3

Acreala va fi asigurata de caperele in otet .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fusilli cu carne de vitel si rucola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Salată de paste colorate