Salata de piept de gisca

de janet in Salate, 5 Apr 2010 | 3366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -un piept de gisca
  • -morcov
  • -cartofi
  • -mazare fina
  • -gogosari la otet
  • -castraveti acri
  • -maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de piept de gisca:

Se fierb cartofii ,morcovii si pieptul de gisca,cind s-au racit se taie cubulete foarte mici,la fel procedam cu castravetii si gogosarii.Adaugam si mazarea ,saram si piparam si amestecam totul cu maioneza.Punem pe platou si decoram cu margarete din ou fiert,patrunjel,gogosar si masline negre.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de piept de gisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Dana Cristea - pusikmea 1

05.04.2010, 23:53

f bn arata, este de fapt o salata beuof cu piept de gasca?

janet 1

06.04.2010, 20:35

Va multumesc,intradevar este ca salata de beuof,numai ca avind piept de gisca nu puteam sa o numesc de beuof.

Teo 1

08.04.2010, 21:56

bravo si de data asta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu maioneza