Sandwich cu somon fume si parmezan

de Irina in Sandvisuri, 23 Oct 2014 | 6865 vizualizari

 

E un sandwich pe care l-am mancat de mult, dar abia ce am gasit pozele pe un card...In orice caz, e foarte usor de facut si numai bun de o gustare de dupa-amiaza.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine toast
  • unt pentru uns feliile de paine
  • 100 g somon fume
  • 2 oua fierte tari
  • 50-75 g parmezan
  • 1 lamaie
  • rucola
  • Pt dressing:
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 1 lingura miere de albine
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu somon fume si parmezan:

Am uns feliile de paine cu unt pe cate o parte, apoi am pregatit dressingul.

Am asezat pe una dintre ele frunze de rucola si pe cealalta fasii de parmezan.

Peste rucola am pus dressing, iar peste parmezan fasii de somon.

Am taiat lamaia felii subtiri si am pus peste dressing, iar deasupra am asezat rondele de ou fiert.

Am unit feliile de paine intr-un sandwich. La fel am procedat si cu celelalte doua felii.

Am taiat coaja, dupa care am taiat fiecare sandwich in patru, astfel sa am obtinut 8 sandwich-uri mici si dragalase.

Le-am decorat cu lamaie si bobite de mustar Dijon.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu somon fume si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (20)

Irina 1

24.10.2014, 18:46

Sylvie, ma simt magulita!

Irina 1

24.10.2014, 18:47

Cleme, ce-ai fi vrut sa fc cu el? )

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 16:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvisuri calde