Saratele cu branza de oi si mac

de lory_andronache in Dulciuri, 22 Dec 2012 | 8117 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet margarina 250g
  • 250g branza de oi framantata sau telemea
  • 2 linguri smantana
  • 1 pliculet drojdie uscata
  • faina cat cuprinde
  • 1 ou
  • mac sau susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza de oi si mac:

Margarina sa taie cuburi si se lasa la temperatura camerei sa se inmoaie. Se adauga branza si se amesteca, apoi se adauga smantana si pliculetul de drojdie uscata.Se incorporeaza faina pane se obtine o coca maleabila dar nelipicioasa. Se framanta si apoi se tintinde o foaie care se impacheteaza ca un cadau, se da la frigider pentru 1h, 1h si 1/2. Se scoate de la frigider, se intinde o foaie grosuta de 5mm si apoi se fac din aceasta diferite forme. Saratelele se aseaza intr-o tava, se ung cu ou si se presara cu mac sau cu semnite de susan. Se dau la cuptor la foc tare la inceput pana se umfla si apoi se da focul incet sa se coaca in voie cam 15-20 de minute

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza de oi si mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele