Saratele cu cascaval si chimen

de GABRIELACALI in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2014 | 17877 vizualizari

 

Din dorinta de a-i asigura fiicei mele o gustare sanatoasa pentru scoala, am pregatit aceste saratele, deosebit de usor de pregatit si potrivite oricand.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg faina
  • 200 g unt sau Rama mit Butter
  • 4 oua ( 2 in compozitie si galbenusurile celorlalte 2 pentru uns)
  • 2 linguri de lapte
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita de sare
  • cascaval si chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu cascaval si chimen:

Se amesteca faina cu untul sau Margarina Rama mit Butter. 

Se adauga cele 2 oua intregi, laptele, smantana si sarea. 

Aluatul se framanta si se da la rece jumatate de ora.

Am intins foaie groasa de 1/2 cm pe care am uns-o cu galbenus de ou diluat cu putina apa. Am ras cascaval deasupra si am presarat seminte de chimen. 

Saratelele le-am copt la foc mediu pana s-au rumenit frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

GABRIELACALI 1

16.12.2014, 10:30

Multumesc mult pentru precieri, dragilor!

marcela1979 1

16.12.2014, 10:35

Bya Ralu 1

16.12.2014, 15:39

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval si chimen