Snitele de pui

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2013 | 6101 vizualizari

 

Sunt tare bune,si fragede :)

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui mari
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 oua
  • 1 cana de lapte
  • faina(cat sa fie o compozitie mai groasa)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui:

Se spala pieptii de pui,apoi se taie in fasii subtiri,se sareaza si se pipereaza.Se face compozitia:ouale sa bat bine cu un tel para pana devin spuma,apoi se adauga laptele,faina(cat sa fie un aluat mai gros ca de clatite) si dupa gust sare si piper,iar la final praful de copt( pentru ca aluatul sa fie mai pufos si sa creasca).Fasiile de piept se trec prin aceasta compozitie si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc.Se servesc calde cat si reci alaturi de o salata de cruditati.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Lia_ 1

10.11.2013, 05:59

facem si noi la 3-4 zile obligat. la voi nu se gaseste pesmet, nu?

Ligia Bxl 1

11.11.2013, 15:46

Lia se gaseste pesmet dar eu nu prea folosesc ptr ca le vreau mai fine,nu crocante

babi5 1

29.11.2014, 13:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitel de branza feta