Supa crema de naut

de deyutzky in Supe, 20 Apr 2015 | 6064 vizualizari

 

O supa extrem de gustoasa si bogata in proteine.

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de naut (2x 400g)
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • usturoi (dupa gust)
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de naut:

Curatam si spalam ceapa, morcovii si cartofii si ii punem la fiert in apa cu putina sare.
Cand sunt fierte, se scot din apa(apa in care au fiert o pastram), se lasa putin la racit si se pun la robot impreuna cu nautul care a fost scurs de zeama si spalat.

Se mixeaza pana cand se obtine o pasta. 

Punem pasta intr-o oala ( cea in care vrem sa pregatim supa), turnam cate putina apa in care au fiert legumele si amestecam.

Turnam apa pana cand ajungem la consistenta dorita. 

Dam supa la foc mic pana mai da un clocot. In timp ce fierbe adaugam usturoiul zdrobit si potrivim de sare si piper. 

O servim cu crutoane.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de praz