Supa de rosii cu mazare si carnat afumat

de Catalina L in Supe/Ciorbe, 15 Feb 2020 | 2465 vizualizari

 

O supa de iarna caci facuta cu sos de rosii de casa si cu mazare congelata.
Facuta cu produse de calitate caci rosiile folosite erau de gradina si bine coapte iar mazarea am curatat-o si congelat-o asta vara.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 carnat afumat 130 gr
  • 350 gr de sos de rosii de casa
  • 1 lingura bulion concentrat de rosii
  • 250 gr de mazare proaspata sau congelata
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 Kub de pasare/legume
  • boia de ardei
  • cimbru uscat
  • 2 linguri ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu mazare si carnat afumat:

Intr-o oala incalziti uleiul si puneti la prajit carnatul taiat rondele fine.

Adaugati ceapa tocata si morcovii curatati si taiati rondele. Reveniti impreuna.

Puneti mazarea si gatiti impreuna 5 minute.

Turnati sosul de rosii.

Diluati bulionul si kub-ul intr-un pahar mare de apa si turnati-le in oala.

Amestecati, puneti sare, piper, boia de ardei, cimbru uscat.

In oala de supa turnati 1 l de apa (sau plus).

Lasati sa fiarba la foc potrivit 20-25 de minute sau pana cand mazarea si morcovii sunt fierti.

Supa este gata !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu mazare si carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Supă de mazăre