Supa minestrone

de Oana in 2 Portii = 20 LEI, 15 Mar 2017 | 14363 vizualizari

 

O supa groasa, consistenta, cu multe legume colorate si hranitoare si nu-i mai mult de 20 lei pentru doua portii generoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 cartof
  • 1 tija apio
  • 4 rosioare
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri fasole alba din conserva
  • 2 linguri fasole rosie din conserva
  • 1/2 dovlecel
  • 3 linguri fasole verde congelata
  • 120 ml suc de rosii
  • 1 foaie dafin
  • sare si piper
  • ½ lingurita oregano uscat
  • 40 gr mini fusile
  • 2 linguri ulei
  • 600 ml cu apa fierbinte
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa minestrone:

  • Pune uleiul intr-o craticioara si adauga ceapa tocata marunt, usturoiul tocat fin, morcovul tocat rondele, apoi apio rondele fine si soteaza-le 5 min'

  • Condimenteaza cu sare si piper, oregano uscat si frunza de dafin

  • Adauga apoi cartoful taiat cubulete, apoi dovlecelul tot cubulete si 600 ml apa fierbinte

  • Lasa sa fiarba putin, adauga apoi fasolea verde, rosiile tocate si fasolea boabe din conserva.

  • La final pune sucul de rosii si cand legumele sunt fierte pune pastele mici si mai lasa-le cateva minute sa fiarba

TIPS-URI

1

Poti adauga la final oregano si busuioc proaspat, pentru o aroma deosebita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa minestrone" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Curry vegetarian reteta cu morcovi, mazare si cartofi