Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
crocante fara sa fie prea tari, bune de rontait...dar...va rog!...clatiti dintii dupa ce va delectati cu un batonas !!!!!!!!!!!
Am amestecat susanul cu alunele si migdalele maruntite . Intr-o tigaie antiaderenta am pus la topit zaharul cu mierea si cum a inceput sa se topeasca zaharul am amestecat non stop. Am adaugat sarea si am lasat pe foc mic cam 4-5 minute amestecand continuu pana s-au dizolvat cristalele de zahar. Am pus lingura de unt pe care am incorporat-o in amestec si apoi am presarat bicarbonatul. Am adaugat mixul de susan si un pic de scortisoara, am mai lasat pe foc 2,3 minute si apoi miscandu-ma repede am pus totul pe un tocator uns cu unt netezind repede cu o spatula unsa si ea, ca sa obtin o suprafata neteda si o grosime uniforma de circa 0.5 cm! Am asezat apoi un alt tocator pe deasupra si am presat . Cand se raceste putin este bine sa se taie cu un cutit ud nezimtat caci devine mai casant daca se raceste. Se consuma reci.
1
se poate face si cu mieji de seminte de dovleac si floarea soarelui, cocos sau nuci.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola