Tentacule de calamar la slow cooker Crock-Pot

de xana in Slow Cooker, 12 Iun 2018 | 6782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg de tentacule de calamar sau caracatiţă
  • 1 ceapa potrivita
  • 3 catei de usturoi+2
  • 3 foi de dafin
  • ulei de masline
  • cca 400 gr cartofi mici
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de margarina
  • patrunjel proaspat(optional)
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tentacule de calamar la slow cooker Crock-Pot:

Spalam bine tentaculele si le punem in vasul slow cooker-ului Crock-Pot impreuna cu ceapa taiata grosier, 3 catei de usturoi, foile de dafin, putina sare, piper si 3-4 linguri de ulei de masline. Setam programul high pentru 3 ore.

Curatam cartofii de coaja si ii punem la fiert cu putina sare. Cand sunt gata, scurgem apa si adaugam 1 lingura de margarina, amestecand pana cand aceasta se topeste.

Cand tentaculele sunt gata, le scoatem pe un prosop de hartie pentru a indeparta excesul de zeama, apoi le calim impreuna cu 2 catei de usturoi si 2-3 linguri de ulei de masline pana se rumenesc usor.

Le servim alaturi de cartofi, iar deasupra putem presara patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tentacule de calamar la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac, mere, morcovi si migdale la slow cooker Crock-Pot 4,7 L