Tocanita de ardei si ciuperci

de meosiris in Mancaruri de post, 5 Oct 2010 | 7452 vizualizari

 

Recipe by Edith.

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei grasi
  • 300g ciuperci din conserva
  • 3 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 conserva rosii cu sos
  • supa de legume
  • 2 linguri bulion
  • patrunjel verde
  • sare,
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei si ciuperci:

-Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei.
-Se pun ciupercile,apoi se adauga 1/2 cana supa de legume si se lasa la fiert 20 de minute.
-Dupa cele 20min se adauga ardeii taiati felii si se lasa la fiert 10 minute.
-Se pun rosiile taiate marunt si bulionul.
-Lasam la fiert pana scade tocanita .
-Se condimenteaza, se pune usturoiul tocat si patrunjelul verde.
-Servim cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu amestec mexican,de post