Tocanita de cartofi cu ciolan afumat

de Bucataras Diana in Mancare copii, 16 Iul 2019 | 1458 vizualizari

 

Meniu copii. Piticul meu mofturos manaca cu mare pofta aceasta "toconita" cum spune el. :) Ma intreaba, mami, mai avem toconita? Vreau sa mananc 3 portii :). 

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi,
  • 800 g ciolan dezosat afumat,
  • 2 ardei capia,
  • o tulpina apio,
  • 3 legaturi ceapa verde,
  • 500 g morcovi,
  • 1 leg. patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • 1 cutie rosii pasate in bulion.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu ciolan afumat:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Curatam si tocam si restul legumelor si portionam ciolanul. Intr-o oala incingem ulei,adaugam ceapa verde, amestecand continuu, circa 2 minute, apoi adaugam ardeii, amestecam, morcovii, iar amestecam. Adaugam rasolul si dupa circa 5 minute, adaugam cartofii si acoperim cu apa. Lasam sa fiarba la foc mediu spre mic.

Cand sunt fierte ingredientele, potrivim gustul de sare si piper si adaugam rosiile in bulion. Lasam sa dea cateva clocote, adaugam si patrunjelul si oprim focul.

Servim cu castraveti.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bucataras Diana 1

17.07.2019, 08:04

Te astwpt, Mireluta. 🤗

Rocsi 1

18.07.2019, 21:08

Mmmm, merge macar o data la ceva timp, asa o bunatate de mancare!

mihaelar63 1

18.07.2019, 22:28

Marturisesc : Si mie-mi place toconita ))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui caprese la cuptor