Tort de clatite

de Mikiluca in Torturi, 7 Oct 2014 | 3267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Clatite:
  • 6 oua;
  • 600ml lapte;
  • 230g faina;
  • 20g cacao;
  • 100g unt;
  • 50g zahar;
  • 1 praf de sare;
  • 1 baton de vanilie.
  • Crema:
  • 250g branza cremoasa de vaci;
  • ,250ml frisca;
  • 1/2 pastaie de vanilie;1
  • lingura de miere.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de clatite:

Clatite-18 bucati : Am pus la incalzit laptele,untul si bobitele din pastaie.

Am batut spuma ouale cu zaharul,pt 5 minute,la viteza mare,la final am adaugat si praful de sare.
Cu robotul pe viteza mica,am inceput sa incoporez faina si cacaoa-cernute impreuna,adaugand cate 1 lingura pe rand.Dupa omogenizare,am adaugat in fir subtire,si amestecul de lapte si unt.
Crema: Am batut frisca spuma,cu bobitele din pastaie,pe urma am adaugat branza,mierea,si am mixat pana la omogenizare.

Am asamblat tortul asezand cate o clatita unsa cu crema, una peste alta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de clatite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de clatite, cu ciocolata si banane