Varza noua cu carne

de Toamna07 in Mancaruri cu carne, 16 Mai 2012 | 3407 vizualizari

 

Este primavara si o mancarica de varza noua , plina de vitamine, merge de minune cu mamaliguta ! :)

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 1 Kg pulpa de porc taiata cuburi
  • 3 verze noi , medii
  • 1 cutie cu rosii cuburi
  • 3 linguri cu bulion
  • 1 legatura marar
  • 2 lamai (zeama)
  • 200 ml. ulei
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua cu carne:

Mod de preparare:


Tocam varza , o amastecam bine cu sare si zeama de la cele doua lamai si o lasam 2-3 ore sau cu o seara inainte .
Daca preferati varza foarte dulce, renuntati la zeama de lamaie ! 

Intr-o cratita lata, incingem 200 ml ulei si punem carnea la prajit ,amestecand din cand in cand ,sa nu se lipeasca. Cand carnea s-a prajit putin se adauga o cana de apa si se lasa la fiert pana incepe sa se inmoaie. Adaugam varza, treptat si o calim  amestecand intr-una. Punem capacul la cratita si o lasam  putin la inabusit, apoi turnam o cana de  apa si mai lasam 5 min. dupa care adaugam rosiile, bulionul, piper si sare, daca mai este nevoie,  si mai fierbem pana varza este gata.
Varzica a fiert destul de repede pentru ca era foarte frageda !
La sfarsit tocam o legatura de marar. Se serveste cu mamaliguta. 




Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată de casă cu nuci și alune - Rețeta clasică

ieri la 10:42

Paine de casa pufoasa - Reteta de baza

pe 02.10 la 19:39

Sandwich cu prosciutto, camembert și smochine - Combinația excelentă de gusturi

pe 02.10 la 08:32

Placintele de post cu mere - Reteta super rapida si delicioasa

pe 01.10 la 16:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj in vas roman