Visine la borcan pentru iarna

de Caty in Conserve, 11 Iul 2022 | 3751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg vișine
  • 2 kg zahar
  • 20 aspirine
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine la borcan pentru iarna:

Am spălat vișinele și le-am pus într-o strecurătoare.
Le-am scos sâmburii și le-am pus într-un vas mai mare
Am adăugat peste ele zahărul și aspirina fărâmată
Le-am amestecat ușor și le-am lăsat câteva ore că sa se topească zahărul. Mai amestecam din când în când.
După ce se topește zahărul,luam cu polonicul vișine cu tot cu sosul lor, umplem borcanele sterilizate in prealabil și strângem bine capacele.
Le punem în cămară și le folosim iarna la orice prăjitură vrem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine la borcan pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Catalina L 1

14.07.2022, 17:38

top

mirela0911 1

17.07.2022, 13:18

Rocsi 1

24.07.2022, 20:20

Vor fi foarte bune la iarna la deserturi!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Visine pentru prajituri