Visine pentru prajituri

de Bunica in Conserve, 20 Iun 2017 | 4664 vizualizari

 

Rețeta este de la draga noastră Dia. Pentru a crea loc în congelator am optat pentru această rețetă.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg vișine
  • 1 kg zahar
  • 3 tablete aspirină
  • 3 borcane de 800 g
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine pentru prajituri:

Vișinele curățate de codițe și frunzulițe, le speli și le scoți sâmburii.

Le pui într-un vas încăpător (cratiță de 4 l.) și torni zahărul peste ele.

Le lași 2-3 ore, amestecând din când în când, apoi le pui în frigider pentru 12 ore, să se topeacă zahărul.

Scoți vasul cu vișine, iei vișinele cu o lingură și le pui în borcanele bine spălate.

În fiecare borcan pui o aspirină, sucul lăsat de vișine pînă se umple borcanul.

Căpăcești și le așezi frumos în cămară pentru iarnă.

Să vă fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine pentru prajituri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Catalina L 1

24.06.2017, 10:00

ce-mi plac

miki_a 1

24.06.2017, 13:46

Foarte bune! Și se păstrează excelent de bine!

kytz 1

24.06.2017, 17:46

Tare bune sunt la iarnă și nu numai în prăjituri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de visine🍒🍒🍒

de Caty 2

la 16:42

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Visine la borcan, pentru prajituri