AlexTeacher

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 29.01.2015

RETETE182
PRIETENI120
Retete / Aperitive / Garnituri

Aperitiv Scotch Eggs sau oua scotiene

In Aperitive / Garnituri la 26 Feb 2018

Intr-o craticioara, pune apa cu sare la fiert. Cand aceasta a inceput sa dea fiarba, adauga cele 4 oua cu mare grija si lasa-le fix 4 minute si jumatate. Vrei ca interiorul sa ramana moale. Dupa epuizarea timpului scurge apa fierbinte si adauga apa rece. Apuca-te sa decojesti...

Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf

In Aperitive / Garnituri la 25 Ian 2018

Pentru inceput activam drojdia. Punem o lingura de faina si o lingurita de zahar intr-un bol, adaugam drojdia uscata si turnam laptele batut caldut si laptele dulce caldut. Amestecam bine cu un tel si lasam compozitia 10 minute la temperatura camerei, pana se umfla si se formeaza bule la...

Aperitiv fritatta cu cartofi

In Aperitive / Garnituri la 11 Ian 2018

Incinge bine o tigaie, pune carnea din carnat si incepe s-o calesti; nu e nevoie de ulei intrucat aceasta-i suficient de grasa. Adauga ceapa verde peste carne si caleste-le impreuna.  Scurge uleiul in exces daca e cazul si pune-i peste cartofi, in bol. Toaca patrunjelul marunt...

Aperitiv paine umpluta cu cascaval si ceapa gratinata la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 11 Ian 2018

Painea trebuie sa aiba coaja tare, si o taiem pur si simplu pe orizontala si verticala... cat sa facem loc pentru feliile subtiri de svaiter si mozarella.  Intercalam apoi ambele tipuri de branza, or sa se topeasca si vor curge efectiv in paine... cam asta e scopul acestei...

Aperitiv saratele cu chimen si parmezan

In Aperitive / Garnituri la 10 Ian 2018

Pune aluatul de foietaj pe un tocator cu putina faina si taie fasii din acesta, in functie de cat de lungi doresti saratelele; Rasuceste-le si asaza-le pe fiecare in parte intr-o tava cu hartie de copt; Bate galbenusurile cu un tel si unge saratelele; Presara parmezan ras si seminte de...

Aperitive rapide pentru sarbatori

In Aperitive / Garnituri la 21 Dec 2017

“Acadele” de mozzarella si rosii cherry  Pe fiecare bat de frigaruie se pune cate o rosie cherry si o biluta de mozzarella; Se scufunda mozzarella in pesto si apoi se trece prin mixul de seminte; Rulouri de tortilla cu jambon si spanac Se...

Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 24 Oct 2017

Incinge o tigaie si adauga uleiul de masline si untul. Pune ceapa la calit si dupa jumatate de minut, adauga si ciupercile. Pune cimbru, sare si piper si mai amesteca putin. Stinge cu vin alb si lasa compozitia din tigaie la scurs. Taie patrate egale de aluat de...

Aperitiv chec cu masline si kaizer afumat

In Aperitive / Garnituri la 5 Oct 2017

Reteta aceasta nu-i batuta in cuie, pastreaza doar faina si ouale si schimba ingredientele in functie de ce ti-a mai ramas prin frigider. In prima faza, amesteca faina cu praful de copt. Folosind un mixer, bate ouale cu sare pana devin pufoase. Incorporeaza faina cu praful de copt...

Risotto cu ciuperci si parmezan

In Aperitive / Garnituri la 28 Sep 2017

Taie salotele cubulete. Pune 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie si adauga putina sare. Amesteca cu ajutorul unei spatule de silicon pentru a crea o emulsie.  Adauga salotele si orezul si soteaza-le, amestecandu-le constant cu spatula de silicon. Cand orezul a devenit...

Aperitiv- Humus reteta cu tahini

In Aperitive / Garnituri la 12 Sep 2017

Humus reteta Lasa nautul peste noapte la inmuiat in apa rece. Apoi fierbe-l impreuna cu 1 lingurita de bicarbonat de sodiu. Este gata in momentul in care poti zdrobi cu usurinta boabele. Iti poti usura mult mai mult munca daca vei cumpara naut deja fiert, la conserva. Pentru inceput, va...

Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella

In Aperitive / Garnituri la 4 Iul 2017

Taie salota si ciupercile cubulete mici si apoi soteaza-le in uleiul de masline;  Adauga apoi si spanacul si potriveste de sare si piper;  Odata gatit, lasa totul la scurs intr-o sita;  Cand compozitia din tigaie s-a racit, pune-o intr-un castron incapator;  Peste...

Humus reteta cu sfecla

In Aperitive / Garnituri la 8 Iun 2016

Humus reteta Adaugati ghe ata in blender; Tocati sfecla marunt si introduceti-o in blender; Zdrobiti nuca intr-un mojar si adaugati-o peste; Adaugati tahini, urmata de restul ingredientelor si blendati pana...

Fasole batuta, orientala (Byesar)

In Aperitive / Garnituri la 18 Mar 2016

Coaceti usturoiul in cuptor; Lasati fasolea la inmuiat cu o seara inainte; Puneti-o la fiert cu sare (timpul de fierbere al fasolei este influentat de calitatea sa); Cand bobul s-a fiert, scurgeti apa intr-un castron;...

Tarta cu spanac si 4 branzeturi Delaco (crema de branza, parmezan, mozzarella gourmet si cheddar)

In Aperitive / Garnituri la 10 Dec 2015

Taie cu ajutorul unui castron sau al unui inel mai mare cercuri de aluat de foietaj; Pune-le intr-o tava cu hartie de copt, aplica alta foaie de hartie de copt deasupra si peste aceasta inca o tava; Incinge cuptorul la 190 grade Celsius si introdu...

Mousse de somon cu crema de branza Delaco

In Aperitive / Garnituri la 27 Noi 2015

Taie somonul felii subtiri si pune-l intr-un bol; Adauga marar deasupra urmat de crema de branza cu verdeturi, Delaco; Pune apoi fresh-ul de portocale, piperul si blendeaza totul; Pune mousse-ul intr-un poche si serveste-l pe lingurite, cu chipsuri de paine si cateva bobite de...

Crema de somon cu tofu pe crouton cu blenderul Oster

In Aperitive / Garnituri la 23 Mar 2015

Taiati somonul, branza tofu si cascavalul tofu marunt; Introduceti-le in blenderul performant Oster Reversible si adaugati zeama de lamaie, zeama de portocala si laptele de soia; Peste acestea adaugati semintele de muguri de pin; Tocati marunt mararul, busuiocul si...

Aperitiv- Fasole batuta cu Blenderul Oster

In Aperitive / Garnituri la 18 Mar 2015

Fasolea o lasati la inmuiat peste noapte. Schimbati apa si puneti-o la fiert cu sarea, morcovii, telina si pastarnacii. Scurgeti fasolea, dar nu aruncati apa. Aadaugati fasolea si usturoiul in blenderul Oster Classic Chrome  – daca prezinta o consistenta prea densa, mai adaugati...

Guacamole cu Blenderul Oster

In Aperitive / Garnituri la 18 Mar 2015

Taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi in sambure infigeti mijlocul lamei cutitului si veti observa ca se scoate foarte usor. Curatati miezul cu o lingura de lemn si mixati-l-l in blenderul Oster Classic Chrome...

Afisate 1 - 18 din 18 retete    

Postari recente

publicat la 21.08.2018

Spaghetti carbonara

publicat la 23.05.2018

Supa de pui cu galuste

 
Camara Bucatarasilor

In cont 18

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]