Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2017 | 6632 vizualizari

 

Astazi te invat sa-ti pregatesti un snack de weekend, perfect pentru zilele in care nu vrei sa te stresezi gatind. Simplu si gustos, asa cum ar trebui sa fie toate preparatele de acest gen.
Reteta video, pas cu pas, o gasesti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta
  • 120 g crema de branza
  • 150 g mozzarella gourmet data pe razatoare
  • 200 g spanac decongelat si scurs
  • 100 g ciuperci
  • 1 lingurita de boia dulce
  • 1 lingurita de usturoi granulat
  • 1 salota
  • 2 catei de usturoi
  • 50 g unt
  • 9 bete de chives sau putina ceapa verde
  • ¼ legatura de patrunjel proaspat, tocat
  • putin ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella:

Taie salota si ciupercile cubulete mici si apoi soteaza-le in uleiul de masline; 
Adauga apoi si spanacul si potriveste de sare si piper; 
Odata gatit, lasa totul la scurs intr-o sita; 
Cand compozitia din tigaie s-a racit, pune-o intr-un castron incapator; 
Peste aceasta pune crema de branza, mozzarella, boia dulce, usturoi granulat, sare si piper. Amesteca totul bine.
Taie bagheta felii mai mari, scoate-le miezul si umple interiorul cu compozitia de spanac.
Odata umplute, taie-le rondele mai mici si asaza-le intr-o tava cu hartie de copt.
Toaca apoi patrunjelul marunt.
Zdrobeste usturoiul intr-un mojar. 
Topeste untul pe foc si adauga peste acesta patrunjelul si usturoiul zdrobit.
Unge feliile de paine si introdu-le in cuptorul incins in prealabil la 180 de grade pentru 10-15 min.
Scoate painea din cuptor, toaca firicelele de chives si presara pe deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bagheta cu spanac, ciuperci si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

miki_a 1

07.07.2017, 13:19

Cu atâtea bunătăți gătite acolo la voi, nici nu știu la ce să mă opresc, pentru ce să optez prima dată..... ! Felicitări pentru toate rețetele minunate împărtășite cu noi!

AlexTeacher 1

07.07.2017, 13:43

Ma bucur ca va plac si m-as bucura si mai mult sa stiu ca va sunt de folos!

Xandrinne 1

08.08.2017, 00:23

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu spanac si porumb