Florin A

1

Bucataras
incepator

Galati

Bucataras din 21.11.2014

RETETE37
PRIETENI49
Retete / Mancaruri cu carne

Sarmale

In Porc la 1 Mai 2016

Ceapa tocata se caleste in putin ulei. Se potriveste de gust cu sare si piper. Se adauga sucul de rosii, orezul si mararul tocat marunt. Se amesteca usor, se adauga carnea tocata si se omogenizeaza compozitia. Cu ajutorul unei lingurite,  umplem frunzele de vita/varza/tei cu cate...

Tochitura cu mamaliguta

In Mancaruri cu carne la 24 Ian 2016

Se taie carnea de porc in bucati potrivite si se pune la rumenit in putin ulei. Se adauga pieptul de pui taiat cuburi si carnatii, usturoiul feliat si se condimenteaza dupa gust. Se lasa la foc potrivit pana se patrunde bine toata carnea. Se adauga sucul de rosii si se fierbe inca 10...

Varza calita cu carnati de casa

In Mancaruri cu carne la 17 Ian 2016

Se toaca varza marunt si se asaza intr-un vas de cuptor. Se adauga uleiul si se pune la cuptor. Se amesteca ocazional. Cand varza este bine patrunsa, se adauga sucul de rosii si se lasa la cuptor pana se rumeneste usor. Carnatii se prajesc separat si se servesc alaturi de varza...

Friptura de vita in sos de vin rosu

In Vita la 17 Ian 2016

Se taie carnea cuburi. Se spala bine si se asaza intr-o tava de cuptor. Se stropeste cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin. Se adauga usturoiul feliat sau toacat marunt, vinul rosu si sucul/bulionul. Se omogenizeaza totul si se da la cuptor pentru 90 de minte, la o...

Cartofi copti cu carne

In Mancaruri cu carne la 8 Ian 2016

Carnea se spala si taie in cuburi mici. Optional (datorita timpilor diferiti de gatire) pulpa de porc se rumeneste usor inainte. Se asaza intr-un vas de yena incapator cuburile de carne, cartofii feliati sau taiati cuburi, ceapa si prazul, rosiile si cateva bucati de ghimbir. Se...

Orez cu pui si legume

In Pui la 8 Ian 2016

Se taie puiul in bucati mici si se prajeste usor. Se adauga ceapa si prazul, ardeii tocati si se calesc 5-10 minute. Se adauga orezul si se sareaza dupa gust. Se toarna supa de pui/legume, se adauga mazarea si porumbul si se continua fierberea, la foc mic, pana cand orezul este suficient...

Musaca cu carne de porc si cartofi

In Porc la 7 Ian 2016

Într-o tigaie, adăugăm 1-2 linguri cu ulei, punem carnea tocată şi acoperim cu un capac. Dacă este necesar amestecăm ocazional. Când începe să îşi schimbe culoarea adăugăm ardeii şi ceapa, busuiocul verde tocat şi condimentăm după gust cu sare şi piper....

Piure cu chiftelute

In Porc la 30 Dec 2015

Se pregatesc chiftelutele din ingredientele date: carnea tocata, oua, usturoiul pisat, mararul tocat si condimentele dupa gust. Se obtine o compozitie omogena din care vom forma chiftelutele ce le vom praji la foc potrivit. Intre timp se curata cartofii si se pun la fiert, in apa cu sare. Cand...

Friptura de porc

In Porc la 30 Dec 2015

Se spala foarte bine carnea si se usuca cu un servet curat. Se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust. Se asaza intr-un vas de cuptor, se adauga sucul de rosii si o cana cu apa. Se acopera vasul cu un capac si se pune la cuptor pentru 90 de minute, la o temperatura de 180 de grade....

Rasol de pui

In Pui la 20 Dec 2015

Se curata puiul si se pune la fiert la foc potrivit. Se spumuieste ocazional. Cartofii si morcovii (curatati) se adauga cand carnea se patrunde bine. Se sareaza dupa gust si se continua fierberea atat cat este necesar. Usturoiul se piseaza, se potriveste de gust cu sare si i se adauga...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 22.01.2017

Chec cu zmeura

publicat la 21.01.2017

Chec cu nuca si portocala

publicat la 26.12.2016

Branzoaice

 

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]