Valentin68

1

Bucataras
incepator

Campina

Bucataras din 17.02.2015

RETETE10
PRIETENI40
Retete

Snitele de porc

In Porc la 26 Mar 2020

Taiem pulpa de porc in felii mai subtiri, eu am lasat si un pic de grasime, apoi le batem bine pe ambele parti. Intr-o farfurie punem ouale ( 2 la inceput, a mai fost nevoie de 1 ou si l-am adaugat spre final, sa se ajunga pentru toate cele 8 snitele ), mustarul, delikat-ul, sare ( nu foarte...

Gratar mixt ( cu nevasta si 4 gagici)

In Mancaruri cu carne la 4 Iun 2017

Mai intai, pregatim carnea si pestele, le saram si condimentam, apoi ne apucam sa facem focul pentru gratar. Cand jarul este la intensitate maxima si gratarul este incins bine, ne apucam sa punem carnea pe gratar,  dar inainte de a pune carnea, ungem gratarul cu sunca. Asezam ceafa de porc,...

Tocana de cartofi

In Mancaruri de legume la 31 Mar 2017

Mai intai, pregatim ingredientele, curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cuburi mai mari. Ceapa o curatam si o taiem marunt. Asezam o cratita pe foc, lasam sa se incinga si adaugam putin ulei ( cca 100 ml), punem ceapa taiata si lingura de legume deshidratate, lasam sa se caleasca...

Fasole batuta

In Mancaruri de post la 22 Mar 2017

Mai intai, punem fasolea la hidratat in apa rece, de seara pana a doua zi. A doua zi, o punem la fiert, schimbam de doua ori apa. Dupa ce a fiert bine, fasolea se scurge si se lasa la racit. Curatam ceapa si o taiem solzisori, punem tigaia pe aragaz o lasam sa se incinga, adaugam uleiul si ceapa...

Salata (de dieta, ieftina)

In Mancaruri de post la 17 Mar 2017

Mai intai, spalam salata frunza cu frunza si scuturam bine de apa. Curatam ceapa si o taiem mai marunt cu tot cu frunze. Curatam si ridichiie, lasam o parte din coaja rosie, apoi le taiem felioare potrivite. Pentru ca acum avem bol special pentru salata (castigat de leoaica), luam bolul...

Friptura pentru trecerea dintre ani

In Porc la 31 Dec 2016

Condimentam ceafa de porc proaspata cu condimente Kotany si o lasam vreo 2 ore. Portionam afumaturile si apoi le asezam intr-o tava. Pe la orele 22, dam drumul la cuptor, cu focul domol, noi ne vedem de petrecere si friptura se face numai buna de pus la masa, la trecerea dintre ani. Servim cu...

Profiterol a la Vali

In Dulciuri la 31 Dec 2016

Cum toate ingredientele le avem pregatite, treaba merge foarte repede. Luam pahare gen cupa, asezam 2 gogosele, cate o cupa din fiecare inghetata, 1/2 piscot, ornam cu frisca, turnam sos de ciocolata si cirese amare din dulceata. Cam asta-i toata treaba, sa aveti pofta....

Gogosele de ecler

In Dulciuri la 31 Dec 2016

Mai intai, pregatim compozitia de ecler. Intr-o craticioara, punem apa, sarea si margarina si punem pe foc, amestecam continuu pana se topeste margarina si da in doua clocote, apoi adauga faina toata si amestecam energic sa nu se formeze cocoloase. Lasam sa se raceasca suficient cat sa nu se...

Salata de boeuf (fara boeuf...ca nu ne place carnea-n salata)

In Salate la 31 Dec 2016

Mai intai, punem la fiert cartofii in coaja. Punem sa fiarba si morcovul si pastarnacul, dupa ce l-am curatat. Dupa ce au fiert, le lasam sa se raceasca, cartofii ii curatam de coaja. Pregatim maioneza (pe aia n-am facut-o eu, a facut-o leoaica ). Cat timp se racesc cartofii si morcovii, taiem...

Muschi de vitel la slow cooker Crock-Pot

In Slow Cooker la 19 Iun 2016

Se scoate muschiul de la congelator si se lasa la dezghetat de seara pana dimineata. Se spala se usuca cu un servet , apoi se curata de eventualele pielite, se portioneaza si se condimenteaza. Se lasa la odihnit cca 30 min, timp in care ne ocupam de legume. Curatam morcovii, ceapa si scoatem...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 26.03.2020

Snitele de porc

publicat la 31.03.2017

Tocana de cartofi

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Spălaţi-vă bine pe mâini, faceţi curăţenie şi ştergeţi amprentele. Asta e, s-a descărcat accidental.

 
 
 

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]