Tocana de cartofi

de Valentin68 in Mancaruri de legume, 31 Mar 2017 | 3754 vizualizari

 

M-a pus Leoaica la treaba, cica vrea nu stiu ce wok , vise taica, vise........retete de post economice si gustoase

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi roze
  • 3-4 cepe albe
  • 1 lingura legume deshidratate
  • sare
  • 1/2 sticla de amestec rosii si ardei (facut de leoaica)
  • apa
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de cartofi:

Mai intai, pregatim ingredientele, curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem cuburi mai mari. Ceapa o curatam si o taiem marunt. Asezam o cratita pe foc, lasam sa se incinga si adaugam putin ulei ( cca 100 ml), punem ceapa taiata si lingura de legume deshidratate, lasam sa se caleasca putin, cat se inmoaie ceapa, adaugam putina sare. Apoi punem cartofii si turnam apa cat sa depaseasca cartofii cam de 2 degete, lasam sa fiarba la foc mediu. Cand cartofii s-au fiert, adaugam si amestecul de rosii cu ardei si mai lasam sa scada putin. E fara verdeata, ca noi barbatii familiei nu prea agreem verdeturile gen marar, patrunjel...

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu legume si sote de ciuperci