Remedii pentru prevenirea si tratarea caderii parului si nu numai

Postat de susu in Bucataras eFeminin pe 22 Feb 2013, 15:39

Articol pe placul a 3 bucatarasi
comenteaza

Masca regeneranta:

1) Amestec din : 2 galbenusuri, 1 lingura miere, cateva picaturi tinctura propolis, picaturi vitamina A uleioasa, picaturi tinctura urzica, 1 lingura otet mere si miere de albine, 1 lingura ulei ricin. Amestecul se intinde bine la radacina si restul pe lungimea firului de par. Se strange parul si se tine sub o casca de baie cat de mult puteti. Spalam si clatim.

2) Se face un amestec din ulei de masline, zeama de lamaie si usturoi pisat. Se lasa ceva vreme dupa care se strecoara prin tifon ca sa nu ramanem cu usturoi prin par. Se aplica la radacina parului si se maseaza bine pielea capului. Se strange parul si se tine sub casca cateva ore bune dupa care se spala bine parul si se clateste. Atentie, mirosul iese dupa foarte mult timp, nu recomand.

3) Galbenusuri amestecate cu vitamina A uleioasa si vitamina E capsule.

4) Clatirea parului cu bere blonda.

5) Clatirea parului cu otet de mere: se pune vreo 1/2 ceasca otet intr-un l de apa si se clateste parul (asta fiind ultima apa de clatire). Mirosul de otet dispare dupa uscarea parului. Daca vi se pare totusi ca miroase puteti pune in amestecul de apa si otet cateva picaturi ulei de lavanda sau busuioc pt uz intern.

6) Pentru parul blond clatirea cu ceai concentrat de musetel  strecurat.

Comentarii (1)

24.02.2013, 13:17

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar

ieri la 08:56

Ceesecake fara coacere

de Caty 2

ieri la 05:45

Chec cu banane reteta gustoasa de banana bread

pe 11.05 la 10:37

Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid

pe 11.05 la 08:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!