Sărbătorile vin mai devreme anul acesta cu "Repetiţia pentru Crăciun"

Postat de Adinuta in Bucataras FoodPR pe 19 Noi 2011, 14:20

Articol pe placul a 6 bucatarasi
comenteaza

Anul acesta, Crăciunul este mult mai aproape! Cum adică? ..Simplu..Pe 25 noiembrie, facem Repetiţia pentru Crăciun!

Echipajul The Harbour propune clienţilor săi o altfel de petrecere. O petrecere în care trebuie să pregătim totul cum se cuvine, pentru aşteptarea Moşului dar şi pentru Sărbătorile ce vor veni.

Ne vom aduce aminte poeziile şi cântecelele pentru Moş, vom savura sarmalele tradiţionale şi vinul fiert, vom pregăti listele de cadouri, dar ne vom şi distra, alături de Emil Mitrache, zis şi Americanu’ (actor, serialul „La Bloc”, Pro tv ). Partenerii media ai evenimentului sunt Metropotam şi Radio Lynx.

Evenimentul va începe la orele 20.00 iar rezervările se pot face la numerele de telefon : 0724. 388. 686 şi 021. 319 72 57.

www.harbour.ro

http://www.facebook.com/restauranttheharbour

Comentarii (1)

11.12.2014, 11:24

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!