brunetica

1

Bucataras
incepator

Husi / Iasi

Bucataras din 17.10.2011

RETETE60
PRIETENI82
Retete / Paste

Paste cu nuca si sos caramel

In Penne la 20 Dec 2011

Fierbem pastele dupa instructiunile de pe pachet , cu un pic de sare. Cat timp fierb pastele macinam miezul de nuca. Siropul : intr-o craticioara punem zaharul pentru a se topi si carameliza peste zahar adaugam 30 -40 ml. apa si lasam sa se topeasca , dupa topirea zaharului adaugam si...

Paste cu scoici

In Paste la 27 Noi 2011

  Prima data se curata scoicile de alge si  nisip, le spalam bine. Intr-o oala punem un pahar de apa (200ml.) si scoicile, le acoperim cu un capac si le lasam circa 5 minute din momentul in care au inceput a fierbe pentru a se deschide.Cand s-au deschis cu o paleta luam scoicile...

Spaghetti alla carbonara

In Spaghete la 31 Oct 2011

Taiati slaninuta in patratele  si puneti-o la prajit impreuna cu uleiul de masline la foc mediu ( nu prajiti tare slaninuta). Dupa ce s-a prajit dati-o de pe foc si tineti-o calda. Puneti spaghetele la fiert in apa sarata cu un pic de ulei . Bateti galbenusurile intr-un castronel cu...

Lasagna italiana

In Lasagna la 21 Oct 2011

Ungem peretii unei tavi cu sos besciamella si adaugam cele 3 lingurite de ulei ( pentru a aroma lasagne si a imnuia mai bine foile ) , punem o foaie de lasagne si adaugam peste foaie sos ragu amestecat cu sos besciamella ( de ce  amestecam sosurile? pentru ca lasagnea iese mai gustoasa)....

Paste la cuptor a la " brunetica"

In Penne la 17 Oct 2011

Intr-o oala punem la fiert apa cu un pic de sare , cand incepe sa fiarba apa punem pastele la fiert. Dupa fierbere le scurgem de apa si le amestecam cu sosul ragu ( e bine sa folositi sos ragu facut in casa pentru ca nu contine conservanti ) . Ungem o tava cu sos besciamella si asezam...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 07.03.2012

Tarta cu fructe

publicat la 07.03.2012

Bors de perisoare

publicat la 02.03.2012

Estonian Kringel cu nuca si rahat

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Munca iti este apreciata si recompensata cum se cuvine si ai ocazia sa-ti exersezi talentul organizatoric si administrativ

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]