camelia75

1

Bucataras
incepator

bucuresti

Bucataras din 03.04.2011

RETETE94
PRIETENI102
Retete / Aperitive / Garnituri

Creier pane

In Aperitive / Garnituri la 16 Mai 2014

1.Curatati si spalati foarte bine creierul. 2.Turnati 2 litri de apa in oala interioara si adaugati creierul,otetul si 1/2 lingurita cu sare. 3.Apasati butonul MENU ,selectati programul BOIL .Setati timpul pentru 10 minute,inchideti capacul si apasati START .Cand programul s-a finalizat...

Omleta la Multicooker

In Aperitive / Garnituri la 14 Mai 2014

1. Amestecati toate ingredientele intr-un bol. 2. Puneti uleiul in oala interioara.Apasati MENU,selectati programul BOIL si setati timpul pentru 12 minute. 3. Dupa 1 minut puneti amestecul cu oua,si inchideti capacul. 4. Cand programul este finalizat,Multicooker-ul trece automat pe modul...

Clafoutis cu rosii cherry

In Aperitive / Garnituri la 22 Iun 2013

1.Incalziti cuptorul la foc mediu. 2.Spalati rosiile cherry,apoi uscati-le bine si asezati-le intr-o tava sau vas de yena uns cu ulei. 3.Presarati peste rosii, ceapa verde taiata si bucati de branza.(Eu am pus si putin ardei gras taiat pentru ca ne place,insa reteta originala nu are.)...

Aperitiv drob de pui

In Aperitive / Garnituri la 4 Mai 2013

1.Spalati ficatul si carnea de pui, apoi le puneti la fiert in oale separate. Dupa ce s-au fiert le scurgeti de apa si le tocati marunt. 2.Puneti ouale la fiert timp de 7 minute. 3.Cat timp fierbe ficatul si carnea spalati si tocati ceapa, usturoiul, patrunjelul si mararul. Puneti totul...

Oua rosii

In Aperitive / Garnituri la 4 Mai 2013

1.Spalati si degresati cu apa calduta ouale,apoi le uscati cu servete de bucatarie. 2.Puneti ouale la fiert timp de 7-8 minute in apa cu sare si otet. 3.Cand sunt gata le scoateti si le lasati timp de 3 minute sa se racoreasca. 4.Puneti in palme vopsea de diferite culori,apoi luati...

Dovlecei cu branza la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 11 Iul 2011

Se spala bine dovleceii,se taie pe lung apoi se prajesc in ulei de masline pana se rumenesc putin.Se scot si se aseaza intr o tava de inox sau vas de iena. Branza data pe razatoarea marea se amesteca cu ouale batute,cateva fire de tarhon,grisul,piperul si chimenul.Se gusta si numai daca e...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 31.10.2014

Prajitura cu mere

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 13

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]