monik80

1

Bucataras
incepator

Timisoara

Bucataras din 08.03.2015

RETETE16
PRIETENI156
Retete / Dulciuri

Tort aniversar etajat cu ciocolata si visine

In Dulciuri la 25 Apr 2015

Blat: Separam ouale si albusele le batem bine cu zaharul. Galbenusurile le amestecam cu uleiul,si esenta de rom si le turnam incet peste albusuri, apoi se bune faina amestecata cu cacaoa si praful de copt si le incorporam bine amestecand usor cu o lingura de sus in jos. La fel se procedeaza si...

Rulouri cu crema de vanilie

In Prajituri la 17 Apr 2015

Aluat: Se amesteca toate ingredientele pana rezulta un aluat tare ce se poate intinde. Aluatul se imparte in 3, se intinde si se taie fasii subtiri care mai apoi se ruleaza pe forma de rulor. Se pun intr-o tava in care e hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc. Crema:...

Prajitura cu nuca de cocos si crema de vanilie

In Dulciuri la 13 Apr 2015

Aluat: Amestecam toate ingredientele pana obinem un aluat ce se poate intine apoi preparam crema de cocos:batem albusele cu zaharul iar dupa aceea amestecam usor cu o lingura si nuca de cocos cu albusurile. Intr-o tava se pune hartie de copt si o foaie de aluat (aluaul se imparte in 2...

Prajitura Mona-Lisa

In Dulciuri la 13 Apr 2015

Blat 1: Se bat albusurile bine cu zaharul si dupa aceea cu o lingura amestecam nuca de cocos, faina si praful de copt. Incorporam bine toate ingredientele si punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptor pentru cca 5 minute sau pana cand se face o pojghita...

Prajitura cu visine si nuca

In Dulciuri la 13 Apr 2015

Blat: Albusurile se bat bine cu zaharul, dupa care cu o lingura amestecam visinele, nuca si faina cu praful de copt.Incorporam bine toate ingredientele, punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana cand blatul trece testul cu scobitoare (cam 30 min la foc mediu)....

Reteta de preparare a papanasilor prajiti cu gem de capsune

In Dulciuri la 3 Apr 2015

Reteta de preparare a papanasilor Se pune branza, zaharul vaniliat,ouale, sarea, praful de copt, zaharul tos si 6 linguri faina. Se framanta aluatul.Se pun cele 4 linguri de faina ramase pe masa de lucru si se imparte aluatul in doua,dintr-o parte vom forma bilute si din cealalta...

Musuroi de cartita

In Prajituri la 23 Mar 2015

Blat : se pun intr-un castron praful pentru blat, cele doua oua, margarina si laptele si se mixeaza foarte bine pana la omogenizare. Bagam compozitia la cuptor pentru cca. 20 minute sau pana trece testul cu scobitoarea. Blatul se lasa cam 30 minute sa se raceasca putin apoi taiem capacul si...

Langosi cu gem de prune

In Dulciuri la 18 Mar 2015

Punem laptele la incalzit si dizolvam drojdia in el.Intr-un vas punem faina,laptele cu drojdia,zaharul,sarea,margarina si incepem sa framantam,punem lapte putin cate putin si cele 2 linguri ulei. Framantam bine si lasam aluatul la crescut vreo 30 min.Intindem o foaie,o taiem bucati si punem...

Tiramisu reteta cu crema la rece Dr. Oetker

In Dulciuri la 18 Mar 2015

Tiramisu reţetă originală Se face cafeaua si se lasa la racit.Intre timp facem crema conform instructiunilor de pe plic.Cand s-a racit cafeaua inmuiem piscoturile in ea,le aseazam pe o tava si punem un strat gros de crema si peste crema celalalt rand de piscoturi si restul de crema. Se...

Melci dulci cu mac si nuca

In Dulciuri la 11 Mar 2015

Aluat: Se pune laptele la incalzit si se dizolva drojdia in el. Se amesteca oul impreuna cu zaharul cu un tel si treptat se adauga margarina topita, laptele impreuna cu drojdia si faina, se amesteca pana devine un aluat, dupa care se framanta si se lasa cam 30 min la crescut. Dupa ce...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 17.04.2015

Rulouri cu crema de vanilie

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Sa nu vă întoarceţi din drum într-o zi când vă uitaţi fierul de călcat în priză şi vă ardeţi cea mai bună cămaşă. Mirosul de ars îi alertează pe vecini iar aceştia vă sună, în timp util, astfel că în afară de cămaşă şi masa de călcat, singurul lucru ars va fi parchetul!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]