Langosi cu gem de prune

de monik80 in Dulciuri, 18 Mar 2015 | 5279 vizualizari

 

Aceasta e reteta bunicii,foarte buna!Oua nu am pus,dar au iesit si fara gustosi si colorati.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg faina
  • 30 g drojdie
  • 500 ml lapte
  • putin zahar
  • un praf de sare
  • 3 linguri margarina
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Langosi cu gem de prune:

Punem laptele la incalzit si dizolvam drojdia in el.Intr-un vas punem faina,laptele cu drojdia,zaharul,sarea,margarina si incepem sa framantam,punem lapte putin cate putin si cele 2 linguri ulei.

Framantam bine si lasam aluatul la crescut vreo 30 min.Intindem o foaie,o taiem bucati si punem gem pe fiecare apoi le impaturim si le punem in uleiul incins.Sunt foarte pufoase si bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Langosi cu gem de prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert langosi de post cu gem si nuci