Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
o reteta foarte rapida si foarte buna,fara cuptor
Se caramelizeaza cele 15 linguri de zahar la foc mic
Se pune untul peste zaharul caramelizat pana se topeste
Cele 6 oua intregi se bat bine spuma cu 300 g zahar
Nuca se macina sau se toaca marunt(se poate praji da o aroma grozava)
Cand untul e topit in caramel se pune nuca macinata si se amesteca bine dupa care se pun ouale batute cu zaharul ,vaniliile si se amesteca bine pe foc aproximativ 5-7minute pana se leaga foarte bine,depinde de foc
Se lasa la racit dupa care se umplu foile cu crema rezultata.
Se pune o foaie un rand de crema si iar foaie si crema ...............eu am pus 6 foi si 5 de crema
Deasupra am pus putin gem si ciocolata,se poate pune din compozitia de crema sau nuca de cocos..............
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult