Rosii umplute cu conopida-post

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2010 | 10280 vizualizari

 

delicioase

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • maioneza de post
  • 3-4 catei de usturoi
  • 10-12 rosii mijloci nu foarte mari
  • ceapa verde pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu conopida-post:

Se fierbe conopida cu putina  sare(eu o fierb pe aburi) apoi se lasa la racit,dupa care se toaca bine apoi se amesteca cu maioneza si usturoiul pisat ,si putina sare

Rosiile se spala si se taie capacelu de sus ,iar mijlocu se cobeste cu o lingurita ,apoi se intorc cu partea taiata in jos sa se scurga de suc

Se umplu rosiile cu conopida si se pune capacelu de rosie taiat se decoreaza cu frunzulite de ceapa verde

Se serveste ca aperitiv sau chiar ca si garnitura

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu conopida-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

nadina73 1

11.03.2010, 15:56

multumesc mult ,felicitari si voua

danis 1

06.04.2010, 21:52

ce bine arata,,,,,,,,,,,,,,,,,grozave felicitari nota 11

jolygina 1

01.08.2010, 00:58

ce frumoase sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizzette de vinete cu cascaval Hochland