Aperitiv placinte cu ceapa verde

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2019 | 4611 vizualizari

 

Placinte  cu ceapa verde este o reteta din bucataria chinezeasca. Sunt usor de preparat si cu ingrediente putine. Daca nu aveti ulei de susan, puteti renunta la el.

 

INGREDIENTE

  • 200 g faina alba
  • 120 g apa clocotita
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 lingurite ulei de susan
  • 3 linguri ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinte cu ceapa verde:

Intr-un bol se amesteca faina, apa si sarea si se framanta pana se obtine un aluat elastic. Se pune apa treptat, cantitatea s-ar putea sa difere in functie de tipul de faina folosit.

Ceapa verde se taie rondele.

Se lasa aluatul deoparte cam 15 minute, acoperit cu un prosop de bucatarie.

Se ruleaza intr-un sul si se taie in 8 bucati de marime egala.

Se ia fiecare bucata si se intinde cat mai subtire.

Se unge aluatul cu ulei de susan si se presara ceapa verde.

Se ruleaza ca o clatita, apoi sub forma de melc si se turteste cu sucitorul

Se prajesc in ulei si se servesc cu sos sweet chili.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinte cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

dantes 1

06.01.2019, 10:39

Bune!

mihaelar63 1

06.01.2019, 15:40

Interesante placintele

mihaelar63 1

06.01.2019, 15:42

Mama mea facea ceva asemanator de post , dar fara ceapa prajita . Tehnica este aceiasi Merge la favorite

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu dovlecei