Rulouri cu frisca si kiwi

de ala_oancea in Prajituri, 8 Mai 2009 | 7192 vizualizari

 

Este un desert simplu, gustos si usor. Se poate face si cu alte fructe: capsuni, caise, portocala ...

 

INGREDIENTE

  • Rulouri:
  • 100 gr zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 40 gr faina
  • 2 albusuri
  • 60 gr unt
  • putina sare
  • Umplutura:
  • 3 kiwi
  • 100 ml frisca lichida
  • zahar pudra dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu frisca si kiwi:

Untul se topeste si se lasa la racit. Se adauga apoi la compozitia formata din zahar, zahar vanilat, albusuri si faina. Se amesteca bine. Se ia din compozitie cu o lingura si se aseaza aluatul in tava pe hartie de copt. Se da o forma rotunda. Se coc 7-8 minute, pana incep sa se rumeneasca pe margini. Se scot din cuptor si cat timp sunt calde, se ruleaza si se preseaza cu degetul marginile ca se se uneasca. Se coc 4 bucati odata. Din aceasta compozitie ies 8 bucati.

Frisca lichida se bate pana se intareste bine, si se adauga apoi zahar pudra dupa gust si kiwi taiat bucatele mici. Se umplu rulourile cu frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu frisca si kiwi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bucataras 1

13.05.2009, 18:44

Flori, Flori, Flori! Ni s-a facut dor de poantele tale

elena1988 1

04.03.2011, 17:24

Ana Raluca 1

10.02.2013, 18:16

arata super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Eclere