Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de anisoara in Conserve, 16 Sep 2010 | 25921 vizualizari
Corinuta 1
Interesanta metoda, n-am mai conservat asa niciodata!
luminita20_2006 1
Anisoara ai facut o bunatate...am si uitat de cand nu am mai mancat asa ceva..... cred ca de ani buni
nadina73 1
avem ce invata de la tine
Bucataras Medi 1
excelent..............
anisoara 1
Corina , metoda este interesanta, so foarte gustoasa. Intreaba pè Luminita - ea iti va confirma Se prepara destul de repede , si poti sa faci acum pentru mancare Numai ca adjica se mananca rece cu carne sau peste
Luminita , sper ca ai sa faci , si ai sa-ti aduci aminte de gustul cel din trecut.
Nadina , si Medi va multumesc.
adry88 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 20:53
pe 31.05 la 19:50
pe 31.05 la 13:34
de Bucataras 6
pe 31.05 la 10:49
pe 30.05 la 10:59
4 comentarii
de trifadalia 4
3 comentarii
2 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
vasimur
Denissa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
5129 puncte
Ksenya 5
2078 puncte
Rocsi 9
1566 puncte
trifadalia 4
800 puncte
Panacris 9
355 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!