Aluat fraged pentru tarte dulci

de RODIMUR in Prajituri, 12 Aug 2018 | 2919 vizualizari

COMENTARII (25)

vasimur 1

12.08.2018, 16:44

diaconta 1

12.08.2018, 16:56

ce frumoase ti-au reusit

RODIMUR 1

12.08.2018, 17:12

Îți mulțumesc frumos, Claudia! Cred că se putea și mai bine...

Catalina L 1

12.08.2018, 17:29

frumos astept tartele

RODIMUR 1

12.08.2018, 17:33

Mulțumesc frumos, Cătălina! Mai târziu, pentru că acum mai am și altele de făcut în bucătărie...!

Merisor 1

12.08.2018, 17:39

Și eu tot așa fac aluatul de tarte. Uneori mai picur și puțină apă rece. Foarte bun!

Valclaudia 1

12.08.2018, 17:40

ce frumusele sunt!

madi_marin 1

12.08.2018, 17:54

Ne plac mult tartele, dar eu cumpar cojile gata facute O sa salvez si eu reteta, poate ma apuca harnicia

RODIMUR 1

12.08.2018, 17:59

Ei, Merișor, pentru tine nici o rețetă nu mai are secrete...Eu le scriu pentru cei care încă nu știu...Mulțumesc frumos pentru apreciere...!

RODIMUR 1

12.08.2018, 17:59

Mulțumesc frumos, Claudia!

RODIMUR 1

12.08.2018, 18:00

Madi, îți mulțumesc pentru încredere și-ți doresc mult succes!

Ina 1

12.08.2018, 19:35

Ce frumusele sunt!

RODIMUR 1

12.08.2018, 20:03

Mulțumesc frumos, Ina!

Rocsi 1

12.08.2018, 22:36

Este un aluat grozav pentru tarte. Asa il pregatesc si eu!

mihaelar63 1

12.08.2018, 22:55

Nici nu vreau sa ma gandesc cu ce bunatati poate fi umplute

RODIMUR 1

12.08.2018, 23:13

Așa e, Rocsi...! Micile mari secrete ale patiseriei sunt cunoscute de către toți bucătărașii harnici și renumiți!

RODIMUR 1

12.08.2018, 23:14

Așa e, Mihaela! Se pot umple cu multe bunătăți... De data asta, le-am umplut cu cremă mousseline și cu afine...

Satisfyyourcravings 1

13.08.2018, 21:09

Wow cum arata!!!

RODIMUR 1

13.08.2018, 21:35

Mulțumesc frumos, Adriana!

miki_a 1

14.08.2018, 05:46

Mereu mi-au plăcut cele făcute acasă! Iar cu tips-urile date sigur mulți vor reuși să le descopere gustul, finețea și calitatea! Bravo!

RODIMUR 1

14.08.2018, 06:53

Îți mulțumesc frumos, Miki, pentru aprecieri!

mirela0911 1

14.08.2018, 08:43

Super!

RODIMUR 1

14.08.2018, 09:54

Merci, Mirela!

Rahela Velicu 1

15.08.2018, 20:39

RODIMUR 1

15.08.2018, 21:10

Mulțumesc, Mimi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cozonac Rosenkranz