Amandine

de Maria68 in Prajituri, 19 Mar 2013 | 12643 vizualizari

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

19.03.2013, 16:44

imi place tare mult!

Maria68 1

19.03.2013, 16:45

Multumesc Medioto !

Denissa 1

19.03.2013, 16:56

Super praji!

Maria68 1

19.03.2013, 16:58

Pupici Denisa

gaby_gabytza 1

19.03.2013, 17:19

ce bunatateeeeeeeeeeeee

Lorra 1

19.03.2013, 17:40

Mmmmm...buuuune

RuxyRux 1

19.03.2013, 17:41

Minunate amandinele!

MotanLaOale 1

19.03.2013, 17:43

gaby_duceag 1

19.03.2013, 18:08

Miha 1

19.03.2013, 18:29

cat zahar la blat?

Bya Ralu 1

19.03.2013, 20:10

arata fain

Maria68 1

19.03.2013, 20:44

Miha
Ups ......Am remediat cu zaharul.Trebuie o cana de zahar
Mersi

Maria68 1

19.03.2013, 20:47

gaby_gabytza
bylaura
RuxyRux
MotanLaOale
gaby_d
Bya ralu : Multumesc

Rocsi 1

19.03.2013, 21:36

Ti-au iesit frumoase

diana_k 1

21.03.2013, 10:27

foarte buna

Tabita _ 1

26.03.2013, 00:37

Valclaudia 1

06.07.2013, 07:36

LA MULTI ANI! Foarte fain arata amandinele tale!

babi5 1

28.08.2013, 19:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Amandine