Amestec cu gris

de Bucataras in Mancaruri de post, 4 Apr 2013 | 3421 vizualizari

 

Sau un altfel de gris cu lapte.

 

INGREDIENTE

  • 1/4 băutură JOYA soia Calciu
  • 5-6 linguri griş
  • un vârf de cuţit de zahăr
  • 1 doză Joya Finesse
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Amestec cu gris:

O reţetă a Centrului Hietzing de Îngrijire Zilnică din Viena.

Încălziţi uşor băutura pe bază de soia, turnaţi grişul şi zahărul.

Amestecaţi constant până ce fierbe grişul şi veţi obţine un terci neted, nu prea consistent.

În loc de unt, adăugaţi o doză de Joya Finesse şi amestecaţi bine.

Folosiţi cacao, zmeură sau scorţişoară pentru a decora. 

Reteta advertorial Joya

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Amestec cu gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

deyutzky 1

04.04.2013, 19:40

mena29 1

04.04.2013, 19:43

Nebunaticelor,lasa ca vedeti voi ca nu mai vine iepurasul la voi pentru ca ati fost carcotase))))

MotanLaOale 1

04.04.2013, 22:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita siciliana de vinete