Andive_barcute

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2016 | 3378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • foite andive
  • 6-8 albusuri oua fierte
  • patrunjel
  • crema philadelphia
  • sare
  • piper
  • lamaie
  • ton bucati in suc propriu
  • capere
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive_barcute:

Intr-un vas punem tonul, sare, piper, patrunjel tocat, 3-4 linguri crema philadelphia, albusurile tocate marunt si cateva capere si zeama de lamaie, apoi omogenizam pana obtinem o crema.

Selectam foitele de andive, sa aiba approx aceeasi marime, le spalam, apoi le umplem pe jumatate cu crema obtinuta.

Ornam cu capere.

Este un produs usor si gustos !

Daca ti-a placut reteta noastra "Andive_barcute" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cartofi cu bacon si ceapa verde