Aperitiv branza L'ortolan cu jambon in foietaj

de Lau in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2020 | 2499 vizualizari

 

"Bunatati pentru Craciun"

 

INGREDIENTE

  • 1 rotita branza l'ortolan (sau camembert)
  • 400 g aluat foietaj
  • 1 catel usturoi
  • rozmarin
  • 100 g jambon
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv branza L'ortolan cu jambon in foietaj:

Rotita de branza o crestam putin cu cutitul (nu taiem), adaugam bucati de usturoi si crengute de rozmarin.

Imbracam rotita cu felii de jambon.

Asezam branza in mijlcoul aluatului si impachetam aducand maringinile una peste alta, lipim bine colturile.

Asezam rotita in tava tapetata cu hartie de copt,crestam putin aluatul si ungem cu oul batut.

Dam la cuptorul incalzit pana ce se rumeneste frumos (la 200 grade C, cca 20 min)

O servim calda, (dar este foarte buna si rece)

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv branza L'ortolan cu jambon in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

lucy2002 1

18.01.2020, 11:09

Interesant!

dantes 1

18.01.2020, 12:42

Bun!

Rocsi 1

20.01.2020, 18:43

Super!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole galbena cu pui