Aperitiv bruschete cu rosii si busuioc

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 29 Iul 2017 | 3971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 paine
  • 4-5 rosii
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • busuioc
  • oregano
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bruschete cu rosii si busuioc:

Mai intai, feliem painea. Punem feliile intr-o tava, le ungem cu putin ulei de masline, presaram un praf de sare si oregano si le dam la cuptor sa se rumeneasca usor pe ambele parti, aprox.7-8 min. pe o parte si 7-8 pe cealalta. Puteti folosi, daca va este mai comod, un prajitor de paine.

Frecam fiecare felie de paine cu usturoi.

Rosiile le taiem cubulete mici, le adaugam un praf de sare, ulei de masline si busuioc. Le amestecam bine.

Pe fiecare felie de paine, punem salata de rosii.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bruschete cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cascaval