Aperitiv bulete de branza

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2020 | 2066 vizualizari

 

"Aluaturi de casa"

 

INGREDIENTE

  • 250 g branza de burduf;
  • 50 g cascaval afumat;
  • 50 g branza cheddar;
  • 3 linguri faina;
  • 3 linguri pesmet;
  • un ou;
  • 1/2 lingurita Delikat 100% natural – Chilli;
  • 1 lingurita Delikat 100% natural – Boia de ardei dulce ;
  • 1 lingurita Delikat - Amestec Ierburi si Marar;
  • ulei - pentru prajit.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bulete de branza:

 

Se amesteca branza de burduf cu branza cheddar si cascavalul (rase), se formeaza bile de dimensiunea unei nuci, apoi se baga cel putin 30min in frigider.

 Se pregatesc 3 boluri cu: faina amestecata cu o lingurita de ierburi si marar; pesmet amestecat cu chilli si boia; un ou batut.

 Bilele de branza se dau mai intai prin faina, apoi prin ou si ultima data prin pesmet.

 Se mai lasa putin la rece, apoi se prajesc in ulei, cate 1 min pe fiecare parte.

 

TIPS-URI

1

Atentie! Nu se lasa prea mult in tigaie, pentru ca se topesc si isi pierd forma. Sunt foarte bune si asa, dar nu mai arata bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bulete de branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu cascaval si piept de pui