Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Nu-s prea amatoare de păstârnac fiert, dar gatit astfel este foarte bun.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/03/chiftele-de-pastarnac-cu-3-branzeturi.html
Spălați și curățați păstârnacul și morcovul.
Dați-le pe razatoarea cea mare.
Se adaugă chimenul, cele 3 brânzeturi și ouăle.
Se amestecă totul, se adaugă faina de migdale.
Condimentăm: sare și piper.
Am pus o lingurita de sos persillade: patrunjel cu usturoi mixat cu ulei de masline .
Faceți parjoale mici, groase cu preparatul.
Puneți o tigaie antiaderentă pe foc cu 1 lingură de ulei de cocos și gătiți chiftelele.
Lasati-le sa se rumeneasca bine inainte de a le intoarce si de a le aplatiza.
Ungeți din nou tigaia și terminați gătitul preparatului.
Excelent de serit cu o salată verde sau ca garnitură pentru un fel de mâncare de carne, pește sau fructe de mare.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult