Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2017 | 9306 vizualizari

 

Adaptata dupa o reteta a Gabytzei. Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 5 catei de usturoi
  • 3 felii de paine
  • 4 oua
  • 1 legatura marar
  • 250g cascaval Delaco
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval:

Ceapa se da pe razatoarea fina si se lasa sa se scurga zeama rezultata.

Painea se inmoaie cateva minute in apa si se stoarce bine.

Usturoiul se piseaza bine.

Intr-un bol, se amesteca carnea, ceapa, painea, usturoiul, 2 oua, piper, vegeta si mararul tocat marunt.

Se pune in frigider 15-20 minute sa se intrepatrunda aromele.

Cascavalul se taie in betigase lungi.

Se pun in farfurii separate faina, pesmetul si 2 oua batute cu un praf de sare.

Se ia cu mana umeda din compozitia de carne si se aplatizeaza in palma.

Se pune in centru o bucata de cascaval si se acopera cu carne formand o crocheta cu cascaval in interior.

Se da prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei incins pe toate partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se consuma calde dar sunt bune si reci.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se pot face si cu carne tocata de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec din ciuperci