Aperitiv cu chorizo

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2018 | 2476 vizualizari

 

"picnicul bucatarasilor"
Foarte usor de facut si nimic nu este mai bun decat un aperitiv de casa!
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/06/aperitiv-cu-chorizo.html

 

INGREDIENTE

  • 100 g de carnat chorizo
  • 120 g de faina
  • 2 lingurite de praf de copt
  • 140 ml de lapte
  • 2 oua
  • 40 g de cascaval ras
  • 2 c à s de parmezan ras
  • sare, piper
  • 1 lingura de cimbru uscat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu chorizo:

Incalziti cuptorul la 200°C

Indepartati pielea si taiati carnatul in bucati mici.

In bolul robotului sau intr-un castron adanc amestecati faina cu praful de copt.

Puneti cascavalul ras, parmezanul ras, cimbrul uscat.

Amestecati si incorporati ouale unul cate unul.

Turnati treptat laptele, amestecand. Puneti carnatul, sare si piper si amestecati.

Umpleti formele (la nivel formele de madeleine si la 3/4 formele de muffin sau de cannelé).

Dati la cuptor : 12-15 minute pentru mini-madeleines si 15-18 minute pentru mini-cannelés.

Lasati sa se raceasca si scoateti din forma pe un grill.

Le puteti congela si scoate cand aveti nevoie sau invitati. Le dati la cuptor cateva minute.

TIPS-URI

1

reteta pentru 30 mini madeleines si 15 mini cannelés

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu piure de cartofi