Aperitiv cu foietaj si bacon

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2014 | 12568 vizualizari

 

Ideea am preluat-o de la Andreea_Caroline, doar ca ea a folosit salam, iar eu bacon.
Sunt tare de efect si se devoreaza imediat ce sunt scoase din cuptor, pacat ca dintr-un pachet de foietaj ies asa putine!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj Bella
  • 350 gr bacon
  • 1 galbenus
  • putin piper alb, macinat
  • 1 lingurita lapte
  • chimen
Portii: 11
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu foietaj si bacon:

Reteta Andreei este aceasta: http://www.bucataras.ro/retete/trandafiri-aperitiv-50369.html

Decongelam aluatul de foietaj si il intindem pe folia cu care este impachetat, dar la dimensiunea lui, nu fortam.

Feliem baconul cat de subtire putem, sau daca il achizitionam direct feliat, cu atat mai bine!

Asezam feliile de bacon peste aluat si portionam aluatul la dimensiunea feliilor.

Amestecam galbenusul cu laptele si piperul.

Ungem cu acest amestec aluatul de foietaj si presaram seminte de chimen.

Punem feliile de bacon peste aluatul uns si rulam, dar nu prea strans.

Asezam rulourile in forme de briose, le mai ungem cu galbenus, presaram chimen deasupra si le punem intr-o tava pe care o dam la cuptor pentru 20-25 minute la 180 de grade.

Sunt bune atat calde cat si reci!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu foietaj si bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (51)

Alina26 1

17.01.2014, 12:31

super bune!!!

Zamfira 1

17.01.2014, 22:17

oooo ce bunatate si ce frumos arata, imi place!!!! Prezentarea este de exceptie!!!!

Merisor 1

18.01.2014, 20:29

Multumesc frumos, Zamfira!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Trandafiri aperitiv