Aperitiv cu vinete si crema de branza

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 3116 vizualizari

 

O noua reteta de pe blogul Bucatareselor vesele, care mi-a atras atentia. Am folosit crema de branza, in loc de branza tofu.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata,
  • 150 g branza tofu - eu am folosit 1 cutie cu cuburi de crema de branza si smantana Delaco,
  • cateva rosii cherry,
  • ulei de masline,
  • sare, piper, busuioc,
  • 3 catei de usturoi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu vinete si crema de branza:

Incalzim in tigaie putin ulei de masline, impreuna cu cateii de usturoi; scoatem usturoiul si prajim rapid pe ambele parti vanata, taiata in prealabil in felii de cca 1 cm grosime, pe care le-am sarat un pic. Scoatem pe prosoape absorbante si lasam la racorit.

Asezam peste feliile de vanata bucatele de crema de branza, felioare de rosii cherry, stropim cu putin ulei de masline, presaram busuioc uscat sau decoram cu frunzulite de busuioc proaspat (sare, piper, dupa gust).

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu vinete si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval