Aperitiv gogosi cu porumb

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2019 | 2421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 235 g faina
  • 2 lg-te praf de copt
  • 1 lg-ta sare de mare
  • 250 ml lapte ( cu 3,5% grasime)
  • 2 oua mari
  • 185 g boabe de porumb (scurse)
  • 1 ceapa mica (sau 2 lg)
  • 2 lg patrunjel
  • ulei (pentru prajit)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv gogosi cu porumb:

Se amesteca ingredientele uscate intr-un bol si anume: faina, praf de copt si sarea. In alt vas se bat ouale si apoi se adauga laptele. Se amesteca  cele doua compozitii si se adauga porumbul, patrunjelul si ceapa tocata marunt.

Se pun la prajit cu ajutorul unei linguri, in ulei  incins.Se prajesc pe ambele parti, la foc mediu spre mic. Mi-au iesit 30 de gogosele. Se pot servi calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv gogosi cu porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din dovlecei umpluta cu crema de branza