Aperitiv la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2018 | 6748 vizualizari

 

O cina gustoasa si rapida cand ai musafiri neanuntati.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de paine toast
  • 200 gr de salam
  • 100 gr de cascaval
  • 250 gr de mozzarella
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 rosie mare
  • 4 oua
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv la cuptor:

       Pentru inceput batem ouale cu putina sare si piper. Tapetam o tava cu hartie de copt.

Fiecare felie de paine o trecem prin oul batut si o asezam in tava. Cascavalul si mozzarella le taiem feliute subtiri. La fel procedem si cu ceapa si rosia.

       Intre feliile de paine punem pe rand cate o felie de salam, cascaval, mozzarella, ceapa, rosie. Dam tava la cuptorul preancalzit la 180 de grade C, pana cand se rumeneste deasupra.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

putem folosi suc de rosii cu care sa ungem feliile de paine in loc de ou.

2

umplutura poate fii dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua cu marar