Aperitiv omleta la cuptor cu dovlecei si branza de capra

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2017 | 3799 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura de ulei
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 6 oua
  • 115 grame branza de capra (chevre)
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta la cuptor cu dovlecei si branza de capra:

Se taie ceapa si dovlecelul rondele.

Se bat ouale ca pentru omleta, impreuna cu sare si piper.

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade C.

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie potrivita si pentru cuptor, la foc mediu. Se adauga ceapa si se soteaza 6 minute. Se adauga dovlecelul si se soteaza 3-5 minute, amestecand frecvent. 

Se adauga ouale in tigaie, se aseaza branza de capra taiata felii deasupra si se lasa 5-6 minute, pana cand ouale sunt aproape gatite.

Se transfera tigaia in cuptor, pe raftul superior. Se lasa 3-5 minute, pana cand ouale sunt complet gatite. 

Se consuma calda sau rece, impreuna cu salata simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta la cuptor cu dovlecei si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci