Aperitiv oua umplute cu ansoa

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2017 | 6326 vizualizari

 

O reteta luata de la Teo's kitchen tare bune au fost

 

INGREDIENTE

  • 4-5 oua fierte
  • 1/2 lingurita mustar
  • 5-6 bucati file de ansoa
  • 1 ceapa rosie
  • putina smantana optional
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute cu ansoa:

Ouale fierte se decojesc de coaja si se taie in jumatate.

Galbenusul de la oua se pune intr-un castron, se piseaza cu o furculita, adaugam ceapa tocata marunt, mustarul si bucatiile de ansoa taiate.

Se baga putin blenderul si se paseaza bine, daca este nevoie, se adauga si putina smantana.

Se condimenteaza dupa gust si se umple fiecare bucata de albus cu compozitia rezultata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu ansoa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

27.04.2017, 00:10

Bune!!!!

Bya Ralu 1

27.04.2017, 14:07

VasileSgorcea 1

08.12.2017, 19:42

Excelente ! Am făcut odată anul trecut (cine m-a pus ?) și de atunci sunt solicitat să repet figura mereu. Am glumit, pentru că și eu sunt gurmand și este un mic dejun grozav. Felicitări și mii de mulțumiri !!!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane