Aperitiv oua umplute cu pate de rata

de lucy2002 in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2020 | 4251 vizualizari

 

,, Bunatati pentru Craciun''
Un aperitiv delicios si usor de pregatit mai ales cand vrei sa iti impresionezi musafirii si nu ai timp suficient de gatit.
 

 

INGREDIENTE

  • 13 oua
  • 120 gr pate de rata
  • 200 gr maioneza de casa
  • 2-3 castraveciori in otet
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • piper
Portii: 13
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute cu pate de rata:

Ouale se spala, se pun intr-o cratita la fiert cu apa rece si sare pentru 7-10 minute. Dupa ce au fiert, se pun in apa rece pentru a se raci si a se curata usor.

Curatam ouale de coji, le taiem in doua pe lungime si le scoatem cu atentie galbenusul fara ca albusul sa se rupa.

Galbenusurile se paseaza bine cu furculita, adaugam pateul de rata, o lingura de maioneza, mustar, sare si piper, amestecam foarte bine totul, va arata ca o crema.  Peste aceasta crema adaugam castraveciori taiati foarte marunt si amestecam dupa care trecem pa umplerea jumatatilor de ou.

Cu ajutorul unei lingurite se umple fiecare jumatate de ou cu aceasta crema si le asezam pe un platou.

Cu ajutorul unui pos am pus maioneza peste fiecare jumatate de ou iar deasupra am ornat cu castraveciori si gogosari taiati matunt.

 

TIPS-URI

1

putem folosi si alte umpluturi, pate de pui, gasca, porc sau creme de branza, peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu pate de rata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Orez prajit cu oua si legume